ANTALYA / MANAVGAT - Ali İhsan Barut İlkokulu

Ali İhsan Barut İlkokulu

Adres
Side Mahallesi Kenan Evren Bulvarı No21 Side / Manavgat ALİ İHSAN BARUT İLKOKULU
Vizyon
Çağın gerektirdiği normlara göre en iyi eğitim ve öğretimi vererek yaşamın tüm alanlarında yaratıcı, çevre bilinci gelişmiş, farklı kültürlere saygılı, duyarlı, dinleyen, izleyen, araştıran ve yorumlayan başarılı öğrenciler yetiştirerek Türkiye`nin öncü ve lider bir kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını gözeten ve bireysel farklılıklarını önemseyen bir yaklaşımla, Atatürkçü düşünce ışığında; çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatarak, paylaşımcı, katılımcı, sorgulayan, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek; Mükemmellik anlayışı ile kişinin bilgi, beceri ve davranış alanlarında değişim ve gelişimini sağlayacak eğitim-öğretim ortamları sunarak topluma yararlı, başarılı ve mutlu bireyler kazandırmak.
KLIMA
SERVİS,OTOBÜS,DOLMUŞ